Новини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 899

23 квітня 2018 року

Реформа охорони здоров’я: запрошуємо обрати лікаря

Реформа охорони здоров’я: запрошуємо обрати лікаря

Відповідно до реформи фінансування охорони здоров’я відтепер медична допомога не прив’язана до місця проживання тощо. Кожна особа може обрати терапевта, педіатра або сімейного лікаря у будь-якому медичному закладі. Наразі кампанія з вибору лікаря триває.

Повідомляємо, що серед медичних закладів, в яких ви можете знайти лікаря та підписати з ним декларацію, є і Харківська міська студентська лікарня.

Щоб підписати декларацію з лікарем Харківської міської студентської лікарні для отримання медичної допомоги в цій установі, необхідно:

– Взявши з собою паспорт, ідентифікаційний код і мобільний телефон, звернутися до медпункту університету, де підкажуть, як підписати декларацію, нададуть список лікарів. Уповноважений працівник медпункту (медсестра або лікар) введе ваші дані в електронну систему.

– Повідомити працівнику медпункту код, який надійде у SMS на ваш мобільний телефон.

– Уважно перевірити декларацію з вашими даними, яку роздрукують з електронної системи.

– Підписати два екземпляри роздрукованої декларації. Один з них ви забираєте з собою, інший лишається у закладі. Після цього працівник медпункту підтверджує вашу декларацію своїм електронним підписом і надсилає у систему.

Інформація про заповнення декларацій про вибір лікаря з первинної медичної допомоги