Новини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1262

15 січня 2019 року

Урочистий випуск магістрів–2019

Урочистий випуск магістрів–2019

У Каразінському університеті відбувся урочистий випуск магістрів, що традиційно проходив в Харківському національному академічному театрі опери та балету імені М. В. Лисенка.

З вітальним словом звернувся ректор, академік Віль Бакіров: «Ми хочемо висловити слова щирої подяки за ці п’ять з половиною років нашої спільної роботи над формуванням вас як фахівців, особистостей, патріотів, громадян України. Це був непростий і суперечливий шлях. Але ми подолали його з честю, і сьогодні ви перетворюєтеся зі студентів на випускників Каразінського університету. Ви приєднуєтеся до величезної спільноти, що простягнулася у просторі й часі, — спільноти випускників Каразінського університету. Це десятки та сотні тисяч людей, які прославили університет, свою державу значними здобутками в науці, освіті, культурі. Іменами наших випускників названі закони фізики, математичні формули, рослини і тварини, географічні об’єкти, небесні тіла, вулиці, площі не тільки у Харкові, але й в інших містах України. Від імені всієї каразінської родини й від себе особисто вітаю вас з випуском і бажаю сил, здоров’я, натхнення, реалізації всіх високих цілей, і щоб попереду у вас був довгий і щасливий шлях».

Зі словами вітання виступила голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична: «Попереду на вас чекає надзвичайно яскраве доросле життя. Першу перемогу в цьому дорослому житті ви вже здобули — це диплом одного з найкращих університетів України. Впевнена, що з ним ви досягнете найвищих щаблів, перед вами відкриваються нові можливості європейської молодої, але надпотужної держави. Бажаю вам наснаги, впевненості, результативності й бажання творити добро і досягати перемог».

Вітаємо випускників і бажаємо успішного життєвого шляху, втілення найзаповітніших мрій та реалізації усіх планів!