Новини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 244

4 січня 2023 року

Загинув, захищаючи Україну, випускник ННІ «Фізико-технічний факультет» Михайло Лесюта: факультет співчуває...

Загинув, захищаючи Україну, випускник ННІ «Фізико-технічний факультет» Михайло Лесюта: факультет співчуває...

11 грудня 2022 року на Донеччині, захищаючи Україну від російської агресії у лавах ЗСУ, загинув Михайло ЛЕСЮТА – випускник магістратури ННІ «Фізико-технічний факультет» 2019 року, добрий, щирий, скромний, ввічливий хлопець.

Таким його запам'ятали однокурсники та викладчі.

Він сам родом із Чернігівщини, з простої родини. Ніколи не хапав зірок з неба, але наполегливістю та працею досягав потрібних результатів, ішов уперед не швидко, але досить впевнено.

Дуже тепло та з любов'ю ставився до своєї родини. Коли захворів його батько, він навіть хотів кинути навчання, щоби поїхати додому та допомогти.

Під час навчання в магістратурі він у вільний час пішов працювати на одне з підприємств біля Харкова, у Дергачах. Там досить швидко помітили та оцінили його вміння працювати, дисциплінованість, відповідальність. У той час він навіть зовнішньо змінився, став впевненішим у собі, став легше контактувати з людьми, частіше посміхатися...

Гарна людини. Добра пам’ять.

В. Чишкала: Вражений смертю Михайла Лесюти. Не віриться, що його знову не зустрінемо, не обіймемося з ним. Він був немов ласкаве ведмежатко. Але при цьому він був кремезний та сильний. На нього завжди можно було покластися. Ми спільно з ним виконували дві дипломні роботи - бакалаврську та магістерську. Це прикладні роботи, пов'язані з нашим заводом ФЕД , бо він любив експериментальну, технічну роботу. І ми б продовжили цю роботу, якби не війна. Я завжди буду пам'ятати його добре усміхнене обличчя.

Справжній фізтехівець назавжди!