Новини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 842

23 липня 2017 року

21-а міжнародна конференція з імпульсної потужності

21-а міжнародна конференція з імпульсної потужності

З 18 по 22 червня 2017 року у місті Брайтон (Великобританія) проходила 21-а міжнародна конференції з імпульсної потужності.

Захід було організовано товариством ядерної та плазмової науки Інституту інженерів електротехніки та електроніки (IEEE Nuclear and Plasma Sciences Society).

Конференція з імпульсної потужності – це форум для обговорення всіх аспектів науки, техніки та застосування імпульсної потужності. Імпульсна потужність, техніка використання електричної енергії для генерації коротких імпульсів високої потужності використовуються у широкому діапазоні застосувань від фізики плазми та генерації пучків заряджених частинок до промислових та медичних застосувань.

Захід проходив в готелі “Hilton Metropole Hotel” на березі протоки Ла-Манш міста Брайтона, розташованого на південному узбережжі Англії. Брайтон є популярним містом, де проходили та проходять численні національні та міжнародні конференції. Брайтон – це одне з найбільших міст Англії, яке має давню історію, ще з римських часів. Його новітня історія – це приморський курорт, який має такі визначні пам’ятки як Brighton Pier, Royal Pavilion та новий British Airways i360.

Конференція включала проведення пленарних, усних та стендових доповідей, на яких учені з різних країн світу мали можливість представити свої здобуті наукові результати, поспілкуватися та обмінятися контактами. Кількість учасників конференції налічувала близько 500 осіб. При такій кількості учасників я був єдиним представником з України.

Незважаючи на насичену технічну програму конференції організаційний комітет проводив численні соціальні заходи, які давали учасникам можливість створення нових знайомств та відмінного проведення часу. Соціальні заходи включали вітальний прийом, екскурсію до British Airways i360 та офіційний банкет.

Поїздка відбулася завдяки студентському гранту, який організаційний комітет конференції виділяв студентам та аспірантам для участі у конференції. Він покривав проживання в готелі та організаційний внесок, який включав усі заходи та харчування.