Новини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 793

21 квітня 2018 року

Вітаємо з перемогою в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2017/2018 н.р. з галузі знань «Механічна інженерія»

Вітаємо з перемогою в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2017/2018 н.р. з галузі знань «Механічна інженерія»

Вітаємо студента 5-го курсу фізико-технічного факультету, кафедри прикладної фізики та фізики плазми Мирошника Максима з отриманням 1 місця на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2017/2018 н.р. з галузі знань «Механічна інженерія», II тур якого проходив в Сумському державному університеті з 17 по 19 квітня 2018 р.

Максим Мирошник, студент фізико-технічного факультету, кафедри прикладной фізики та фізики плазми вже починаючи з 3-го курсу активно займається науковою роботою під керівництвом к. ф.-м. н. Гірка Олексія Ігоровича, разом з яким займаються проблемою тестування матеріалів та компонентів першої стінки термоядерного реактору потоками іонів з унікального джерела FALCON, що розроблений та працює на фізико-технічному факультеті. Дослідження результатів впливу іонних потоків на матеріали Максим особисто досліджував під час стажування в Lodz Technical University, Lodz, Poland з 15 вересня по 20 жовтня 2017 р. Саме результати цих досліджень і увійшли до його роботи «Aluminium and Titanium Alloys Surface Behaviour under Argon and Helium Ion Exposure», що була представлена на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт 2017/2018 н.р. з галузі знань «Механічна інженерія» і посіла 1 місце.

Щиро вітаємо Максима з перемогою та бажаємо подальших успіхів.