Новини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 800

23 квітня 2019 року

Про підсумки Всеукраїнської олімпіади Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна

Про підсумки Всеукраїнської олімпіади Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна

для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти з фізики 2019 року.

До участі в Олімпіаді були допущені особи, які здобули повну загальну середню освіту або є учнями випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів, або мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту в навчальний рік проведення Олімпіади.

Олімпіада складалася з двох турів заочного (дистанційного) і очного.

Заочний тур проходив з 11 березня до 7 квітня 2019 року. Переможці заочного туру (учасники, які набрали не менше 75 балів) були запрошені до участі в очному турі, який відбувся 20 квітня в Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна за адресою пл. Свободи 4 в ауд. 3-9 о 10-00.

Для участі в очному турі учасники мали пред'явити документ, що засвідчує особу і громадянство, документ про повну загальну середню освіту або довідку з фотографією з навчального закладу, де навчається учасник Олімпіади, завірену печаткою навчального закладу.

Кращим учасникам олімпіади, які набрали в очному турі не менше 90 балів, нараховуються додаткові 20 балів до одного з предметів сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання при розрахунку конкурсного бала в університеті.

Телефон для довідок: 3352833 Попенко Наталія Володимирівна