Новини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 653

2 жовтня 2019 року

Участь у міжнародній конференції 24th European Conference on Few-Body Problems in Physics

Участь у міжнародній конференції 24th European Conference on Few-Body Problems in Physics

З другого по шосте вересня студент фізтеху Ян Костеленко (6 курс) і аспірант фізтеху Адам Арсланаліев (2 рік навчання), відвідали міжнародну конференцію 24th European Conference on Few-Body Problems in Physics, яка проходила на території університету Сюррея, в місті Гілфорд, Великобританія.

Учасниками конференції стали близько сотні вчених з усього світу, серед яких були як досвідчені професори, так і студенти старших курсів та аспіранти.

На конференції можна було почути доповіді, присвячені теоретичним дослідженням, сучасним експериментам і чисельним розрахункам у ядерній і атомній фізиці від провідних фахівців з усього світу. Крім усних доповідей тривалістю 20-30 хвилин, учасники мали можливість представити результати своїх досліджень на постерній сесії.

Ян та Адам на цій конференції зробили по одній постерній доповіді та отримали чимало корисних відгуків. У межах конференції було організовано екскурсію до Гемптон-корт, колишньої королівської резиденції під Лондоном.

Поїздка на конференцію стала можливою завдяки фінансуванню зі спеціального фонду Каразінського університету та завдяки скасуванню організаційного внеску і надання житла з боку організаторів конференції.