Новини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 685

11 листопада 2015 року

VI Міжнародний турнір природничих наук.

VI Міжнародний турнір природничих наук.

11–16 листопада 2015 року на базі Санкт-Петербурзького державного університету проходив VI Міжнародний турнір природничих наук. Участь у змаганні взяли студенти та аспіранти факультетів природничого профілю вищих навчальних закладів із 10 країн.

Турнір — міждисциплінарні командні змагання, що проходять у двох лігах: російськомовній та інтернаціональній. Учасники вирішують прикладні наукові завдання, відстоюють власні ідеї у ході наукової полеміки, а також створюють інноваційні проекти у галузі хімії, біології, фізики та інженерних наук. Каразінський університет представляла команда “The Landau-Lifschitz Thirteenth Volume“, до складу якої увійшли Ірина Запорожець (капітан команди, хімічний факультет, 4 курс), Євген Векслер (хімічний факультет, 5 курс), Сергій Козіонов (фізико-технічний факультет, 6 курс) , Микита Оніжук (хімічний факультет, 3 курс), Анна Федорова (біологічний факультет, 4 курс).

Відбіркові тури проходили протягом двох днів (4 раунди), за результатами яких до фінальних змагань було допущено три кращі команди. Після напруженого протистояння команда університету здобула абсолютну перемогу за кількістю балів. У фінальному раунді “The Landau-Lifschitz Thirteenth Volume” посіла третє місце з мінімальним відривом від команди, що виборола срібну медаль, — з рахунком 94,57:94,29.

Вітаємо учасників турніру із вагомим здобутком, що є доказом фундаментальних знань у сфері природничих наук та прикладом високої турнірної майстерності!