Новини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 521

9 січня 2020 року

Вітаємо Віктора Миколайовича Воєводіна з обранням до Вищої наукової ради Європейського ядерного товариства

Вітаємо Віктора Миколайовича Воєводіна з обранням до Вищої наукової ради Європейського ядерного товариства

Професора кафедри матеріалів реакторобудування та фізичних технологій ННІ ФТФ, члена-кореспондента НАНУ, директора інституту фізики твердого тіла, матеріалознавства і технологій Національного наукового центру «Харківський фізико-технічний інститут», віце-президента УкрЯТ з науки Віктора Миколайовича Воєводіна було обрано до Вищої наукової ради Європейського ядерного товариства.

Про це секретаріат Українського ядерного товариства напередодні повідомили представники ЄЯТ.

Відповідно до Статуту Європейського ядерного товариства, Вища наукова рада займається питаннями оцінки сучасного стану науки та технологій, формує позицію Європейського ЯТ з означених питань та організовує премію доктора наук Європейського ядерного товариства.

Члени Вищої наукової ради – це вчені з високою репутацією, які представляють щонайменше 5 європейських країн та призначаються на 3 роки. На членство у Вищій науковій раді їх номінують товариства-члени або президент ЄЯТ, а призначає – Рада Європейського ядерного товариства.

Щиро вітаємо Віктора Воєводіна з обранням і зичимо подальших творчих успіхів!

https://ukrns.org/deyatelnost/2019/item/1343-vitse-prezident-ukryao-izbran-v-vysshij-nauchnyj-sovet-evropejskogo-yadernogo-obshchestva