Новини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 799

17 квітня 2020 року

Єлизавета Єделькіна (група ТЯ-51 ФТФ) про стажування в місті Орсе, Франція

 Єлизавета Єделькіна (група ТЯ-51 ФТФ) про стажування в місті Орсе, Франція

Фізтех направив Єлизавету на двомісячне стажування до Університету Paris-Saclay, відділ теоретичної фізики в Інституті ядерної фізики (IPNOrsay)

Джерелом фінансування цього стажування був грант від програми Erasmus+.

Звіт Єлизавети:

Під час стажування я відвідувала семінари в інституті та конференцію «Lightcone2019», темою яких була квантова хромодинаміка. Ці лекції були корисними для мене, адже я отримала нові знання та дізналася, що квантова хромодинаміка швидко розвивається та наповнена цікавими, новими ідеями.

Під час стажування я працювала над темою «InclusivePhotoproductionofJ/PsiviaVectorMesonDominance». Результати моєї роботи можуть бути частиною проєкту, що може бути корисним для формування фізичної програми майбутнього USElectron-IonCollider. За результатами мого стажування мені запропонували подальшу співпрацю та запросили на друге двомісячне стажування в лютому-березні до IJCLab. Цього разу темою дослідження було «HadroproductionofJ/PsiwithHiggsBosonProduction».

Ці стажування були цікавими та однозначно корисними для мене. Вони допомогли мені покращити мій рівень знань з квантової теорії поля та набути досвіду, які необхідні для участі в теоретичному дослідженні.