Новини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 760

4 вересня 2020 року

Скористайся Каразінським студентським спортивним безлімітом

Скористайся Каразінським студентським спортивним безлімітом

Для студентів, які мають спортивну підготовку, працюють спортивні секції.

У Каразінському університеті значна увага приділяється спортивній та оздоровчій роботі зі студентами. Протягом навчання каразінці можуть безкоштовно займатися аеробікою, баскетболом, волейболом, боксом, настільним тенісом та бадмінтоном, тенісом, міні-футболом, змішаними єдиноборствами ММА, водним туризмом, стрільбою з лука, скелелазінням, тхеквондо ІТФ, кікбоксингом, шахами, чирлідингом, фехтуванням, відвідувати тренажерні зали. Вибір виду спорту здійснюється студентами за власними уподобаннями. Зареєструватися на заняття можна за посиланнямhttps://docs.google.com/forms/d/1OfxO1z_levPszth6vwxfU-oT4yy8fPH7Z44jmll8AE0/edit .

Розклад занять розміщено на сайті кафедри фізичного виховання та спорту http://sport.univer.kharkov.ua/ru/time_table.

Щорічно в університеті відбуваються студентські спортивні змагання, зокрема студентська Спартакіада з 12 видів спорту, змагання за Кубки студентського профкому, Кубок ректора з міні-футболу, спортивні змагання серед першокурсників. Інформацію про спортивні змагання, які проводяться в університеті, можна отримати за посиланням http://sport.univer.kharkov.ua/ru/competitions .

Для студентів, які мають спортивну підготовку, працюють спортивні секції. Спортсмени-каразінці та збірні команди університету беруть участь в обласних, всеукраїнських та міжнародних студентських змаганнях, чемпіонатах України, Європи та світу, Олімпійських та Паралімпійських іграх.