Новини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 154

12 жовтня 2022 року

Психологічна підтримка студентів Каразінського

Психологічна підтримка студентів Каразінського

Центр позаосвітньої діяльності пропонує скористатися можливістю отримати психологічну підтримку від спеціалістів.

Центр позаосвітньої діяльності пропонує скористатися можливістю отримати психологічну підтримку від спеціалістів. Діяльність практичного психолога спрямована на особистий підхід до кожного відвідувача, гармонійний розвиток особистості відвідувача, створення умов для формування мотивацій до саморозвитку, надання допомоги у кризових ситуаціях.

Консультації психологів для здобувачів вищої освіти Каразінського університету є безоплатними та абсолютно конфіденційними.

Індивідуальна психологічна консультація — це бесіда психолога з відвідувачем наодинці, яка спрямована на надання відвідувачу послуг інформації з психологічних питань, емоційної підтримки, допомоги в ухваленні прийнятті усвідомлених рішень та оцінці власних психологічних ресурсів для зміни поведінки, на розвиток відповідальності за власну поведінку, самосвідомості та зміну ставлення до проблеми, підвищення стресостійкості та психологічної культури.

Основна мета консультування — поліпшення якості життя студентів, полегшення переживання стресу, підвищення їх здатності знаходити вихід зі складних ситуацій і самим ухвалювати рішення.

Інформаційні сторінкиFacebook
Telegram-канал
Telegram-чат – @karazin_psyhelp (для запису на консультацію)
E-mail: psyhelp@karazin.ua

Щоб записатися на індивідуальну психологічну консультацію, потрібно написати повідомлення на вказані вище офіційні ресурси.