Новини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 164

22 травня 2023 року

День науки у Каразінському університеті

День науки у Каразінському університеті

20 травня У Каразінському університеті відбувся захід до Дня науки, на який завітали школярі, їхні батьки та й загалом мешканці Харкова, аби разом дослідити світ науки

У Каразінському університеті відбувся захід до Дня науки, на який завітали школярі, їхні батьки та й загалом мешканці Харкова, аби разом дослідити світ науки.

Свої інтерактивні програми для відвідувачів представили усі факультети та навчально-наукові інститути університету. Як малечі, школярам, так і дорослим було цікаво побачити фізичні прилади, хімічні й фізичні досліди, оптичні ілюзії, ознайомитися з передовими науковими розробками каразінців, взяти участь в управлінських поєдинках, вікторинах, психологічних тестуваннях.

ННІ "Фізико-технічний факультет" підготував насичену програму.

Біля демонстрацій фізтеху знову був аншлаг. Відвідувачі були в захваті. Це - найкраща нагорода виконавцям і організаторам.

Від Навчально-наукового інституту «Фізико-технічний факультет» в освітньому заході взяли участь викладачі Інна Афанасьєва (з допомогою доньки Анастасії), Олександр Гапон, Казачкова Наталія; студенти, аспіранти та випускники: Повітчан Олександр, Горох Денис, Демиденко Ілья, Скоробагатов Всеволод, Корнєєнков Владислав з сестрою Єлизаветою, заступник директора Наталія Попенко та співробітник деканату Олена Носова.

https://izvestia.kharkov.ua/tv-proekty/nam-treba-pidijmaty-nauku-kharkivskyj-universytet-rozpoviv-i-pokazav-svoi-nadbannia-video/