Новини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1461

21 листопада 2016 року

Конкурс першокурсників Alma Mater–2016: вітаємо переможців

Конкурс першокурсників Alma Mater–2016: вітаємо переможців

Каразінський університет відзначає 212-річчя з дня підписання Стверджувальної грамоти про його заснування та Міжнародний день студентів. З цієї нагоди 17 листопада 2016 року відбувся гала-концерт традиційного конкурсу творчості першокурсників Alma Mater–2016.

Свято молодості й ентузіазму продемонстувало багатогранність талантів першокурсників, які привітали університетську спільноту, подарувавши глядачам видовищні виступи і незабутні враження.

Публіка із захватом зустрічала танцювальні номери, що варіювали від зворушливого і проникливого контемпу до драйвового хіп-хопу.

Вражаючими виявились вокальні дані першокурсників. Проникливі пісні українською мовою, ліричні й запальні — англійською, вишукані — французькою нікого не залишили байдужим. Родзинкою вечора стало майстерне виконання неаполітанської пісні «’O sole mio», що викликало шквал овацій.

Глядачі спостерігали за гармонійною зміною номерів, що посилювали відчуття свята. Із затамуванням подиху всі слідкували за чудесами рівноваги, коли перед пильними поглядами аудиторії один за одним на лезі ножа з’являлись предмети, що, здавалось тримаються лише магічним способом.

Оригінальністю відзначились хореографічні постановки за мотивами казки Антуана де Сент-Екзюпері «Маленький принц», а також проникливе виконання у супроводі віртуозної гри на музичних інструментах.

Грандіозним та масштабним став фінал вечора: на сцені зібрались всі учасники і розповіли про власні надії на краще, віру в прекрасне майбутнє, виконавши пісню «Все в наших руках».

Програми учасників були підготовлені на професійному рівні, тому перед журі постав складний вибір: обрати кращих з кращих.

За результатами конкурсу наш факультет було нагороджено пам’ятним дипломом у номінаціЇ: «За пошук сценічних персонажів».

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор, академік Віль Бакіров, який подякував першокурсникам за унікальне і неповторне шоу, що стало чудовим подарунком до 212-річчя Каразінського університету.

Вітаємо талановитих першокурсників із перемогою, бажаємо подальших творчих успіхів та звершень!